7% Rente obligaties

 

ALODIO financiert haar onroerend goed portefeuille primair met eigen vermogen en bankleningen. Daarnaast biedt ALODIO aan particuliere beleggers de mogelijkheid om, tegen een aantrekkelijke vaste rentevergoeding, indirect en veilig te participeren middels obligaties.

Obligaties zijn leningsovereenkomsten waarbij de belegger/investeerder geld tegen een rentevergoeding beschikbaar stelt.

Indien u op zoek bent naar een verantwoorde en veilige manier om uw vermogen op basis van een hoge vaste rente te laten renderen neem dan contact met ons op, zodat wij u een op maat gemaakt voorstel kunnen doen. Indien gewenst is een hypothecaire zekerheidstelling mogelijk.

 

 

Uw investering
Type Obligatielening met een vaste rentevergoeding
Vorm – obligatie
– vaste rente van 7% per jaar
– aflossing tegen nominale waarde na afloop van de overeengekomen contracttermijn
Termijn 3 – 5 jaar (vaste looptijd naar keuze)
Emissie volume € 5.000.000
Minimum deelname € 100.000
Emissiekosten Geen
Rechten en plichten van de obligatiehouder
Rente tarief vaste rente van 7% per jaar
Rente betalingen Maandelijks

Ook meeprofiteren?

Win-win situatie

Onze vastgoedportefeuille in oostelijk Duitsland maakt een stevige en stabiele groei door. Met regelmaat komen wij prachtige objecten tegen die wij graag in onze portefeuille willen opnemen. Mede door uw investeringen in de vorm van obligaties kunnen wij deze aankopen realiseren en zowel voor u als voor ons het beoogde rendement behalen. Hiermee creëren we derhalve we een win-winsituatie zowel voor ons bedrijf als voor beleggers/ spaarders/investeerders die geen of een geringe rente ontvangen op een spaarrekening.

 

Waarom via ALODIO?

Aantrekkelijk rendement:  U bent verzekerd van een aantrekkelijk rendement en een veilige manier van beleggen.

Volledige transparantie: Wij geven openheid van zaken. Transacties worden door een aantal vaste notariskantoren afgewikkeld.

Maandelijkse uitkeringen: elke maand krijgt u de rentebetalingen uit uw investeringen rechtstreeks op uw rekening. Zo verdient u vanaf de eerste minuut en niet pas aan het einde van het jaar.

 

Lage spaarrente vs 7% Rente ALODIO

Op dit moment staat er gemiddeld per Nederlander € 17.000 (bron: CBS) aan spaargeld op de bankrekeningen in Nederland tegen een zeer laag rentepercentage. U krijgt dus erg weinig rente van deze instellingen en dient hier ook nog eens vermogensrendementsheffing over te betalen.

Voorbeeld: u heeft € 100.000 bij uw bank staan en u ontvangt bijvoorbeeld 1,5%. Dat is € 1.500 aan rente per jaar. U moet hier echter nog vermogensbelasting over betalen en dat is maar liefst 1,2%. Dat betekent dat u denkt 0,3% te winnen, terwijl de euro echter steeds minder waard wordt (inflatie) met als gevolg dat uw € 100.000 euro u geld kost in plaats van iets opbrengt.

Maak nu de optelsom opnieuw als u via ALODIO 7% rendement krijgt in plaats van 1,5% spaarrente en u zult al snel zien dat er nu wel iets te verdienen valt.

 

R

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in de verwerving van onroerend goed in oostelijk Duitsland en weten goed wat we wel en wat we niet moeten kopen. Wij schaffen alleen objecten aan als deze voldoen aan onze eigen strenge selectiecriteria en het gewenste rendement opleveren.

,

Korte lijnen

Onze onderneming kent korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. Daarmee is de eerste winst al behaald. Samenwerken met ons betekent dus korte lijnen en direct contact met onze investeerders/klanten/spaarders.

Zeker & Stabiel

Beleggen in vastgoed is vrij zeker en stabiel. Daarnaast hebben we alle teugels zelf in handen betreffende de aankoop, het beheer en de verhuur van onze objecten en kunnen we ons volledig richten op het behalen van een optimaal rendement.